Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Lady Boss osvaja grad!

 

Otkrij mini kolekciju inspirisanu modernim heroinama koje nesutrašivo grade svoj put ka uspehu! Zavodljiv business look? Zašto da ne! Klizavi saten presvučen u bele pruge savršeno koketira sa poslovnim dress kodom, dok daje tako autentičan i zavodljiv izgled! Duboki šlic na Melania haljini i Siena suknji suptilno naglašava noge, dok su široki rukavi tako romantični - i savršeno idu uz poslovni outfit! Prijatan i lagan saten koji pada i klizi po telu, večna teget uz stroge bele pruge i elegantne forme koje daju neverovatnu lakoću preletanja svih obaveza tokom vrelih letnjih dana!

 

 

TVOJI NAJJAČI SAVEZNICI ZA POSTIZANJE ZAVODLJIVOG I MOĆNOG POSLOVNOG IZGLEDA

 

 

MELANIA

Melania je heroina 21. veka! Neuhvatljiva i fokusirana na cilj, niko je ne može zaustaviti! Njen avanturistički i razigran duh savršeno hendluje između multitaskinga i beskrajnih letnjih druženja!

KAKO NOSITI? Za moćan poslovni look nosite je uz visoke potpetice i upečatljivu mini torbicu, a kada padne mrak - štikle zamenite patikama / sandalama!

 

 

 

 

BIBI

Komplet koji se može nositi i na poslu i u gradu! 3 u 1 set - košulja, zvonaste pantalone i korset u teget nijansi na pruge izdržava sve testove stilizovanja - i ekskluzivne udobnosti u zavodljivom i laganom satenu koji tako dobro klizi po telu! Tajnu zavodljivog poslovnog look-a krije korset koji suptilno unosi najmoćniju dozu seksepila ikada!

KAKO NOSITI? Uz upečatljivu Bibi kombinaciju sve što vam je potrebno su jednobojne salonke ili sandale sa visokim potpeticama i torba u koju mogu da stanu sve male ženske tajne!

 

                                                                                                               

 

 

SIENA

Najmoćniji set za instant izgled boginje vrelog letnjeg asfalta! Duboki šlic koketira sa igrama otkrivanja i pokrivanja pri svakom pokretu tela, dok bluza na vezivanje tako dobro naglašava struk!

KAKO NOSITI? Kombinujte ga sa patikama za urbani casual šik momenat, a za vrele letnje noći ih zamenite visokim potpeticama i spremne ste!

 

 

 

 

- KOJA #LADYBOSS KOMBINACIJA JE TVOJA OMILJENA? -

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""