Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter
Blog
18.08.2020.

VAŽNOST PRIRODNIH MATERIJALA

Koža leti mora da diše! Sasvim smo sigurni da su vam mame, bake, tetke, strine ili ujine bar jednom to rekle. Bilo da su mislile na šminku ili garderobu – apsolutno su u pravu!

 

Iako su danas procedure obrade materijala došle gotovo do svog vrhunca, te su i veštački materijali visokog kvaliteta i prijatni na koži, saglasni smo da je koža naš najveći organ o kom sa izuzetnom pažnjom treba brinuti.

 

Da smo veliki pobornici očuvanja kože govori i podatak koji malo ko znam – Lolam za svojih 5 godina postojanja za slikanje kolekcija ne koristi profesionalne šminkere, već se naše devojke same ulepšavaju, upravo onako kako to čine na dnevnom nivou.

 

Najzastupljeniji prirodni materijali u našoj zemlji su pamuk, viskoza i lan.

 

Čini nam se da pamuk svi vole! Jednostavan je za kombinovanje, lak za održavanje i u njemu se uvek osećamo prijatno.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa druge strane, čini nam se da je danas lan nepravedno zapostavljen. Njegov svilekast sjaj ga čini elegantnim, a uz to je veoma udoban i pruža maksimalnu konformnost. Lan volimo jer ga možemo nositi na moru, planini, ili bilo kojoj letnjoj avanturi u prirodi. Kada dođe septembar zavodljivo ćemo ga šetati ulicama grada.

 

Zanimljiv je podatak da su biljku lana veoma cenili drevni Egipćani, pa se njene slike mogu videti i na zidovima grobnica. Zbog izrazito visokih temperatura garderobe izrađena od lana im je bila osnova prilikom odevanja.


Naša svakodnevna inspiracija su jake, jedinstvene i hrabre žene, te je naša nova kolekcija #NYMPHS posvećena upravo njima. Vođeni potrebama aktivne žene, važnošću očuvanja naše kože, nežnošću i lepotom materijala, ova kolekcija obogaćena je jedinstvenim lanenim haljinama, bluzama, pantalonama i topovima.

Niti lana upijaju znoj sa kože, te iz tog razloga imamo onaj lepršavi i prijatan osećaj dok ga nosimo, te slobodno možemo reći da, ukoliko do sada nije, lan mora predstavljati must have u garderoberu svake žene!

Celokupnu kolekciju pogledajte klikom na #NYMPHS

 

Laneni artikli #NYMPHS kolekcije - 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""