Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter
Blog
18.02.2021.

Join us in the journey #AROUNDTHEWORLD

Drage naše,

Tokom 2020. godine svet se okrenuo naglavačke. Navikli smo se na novu svakodnevicu, ali i dalje čeznemo za dalekim destinacijama, nezaboravnim putovanjima, vetrom u kosi i bosim stopalima koja plešu celu noć.

Krajem godine sproveli smo anketu u vezi sa vašim novim navikama, modnim stilom i ukusom i pitali vas kako vidite sebe u narednom periodu. Želeli smo da kreiramo kolekciju koja će pratiti vaš životni stil, biti praktiča, a u isto vreme potpuno trendi i u kojoj ćete se osećati moćno!

Osluškujući vaše predloge inspirisani željom i čežnjom za putovanjima i prilagodjavajući se na novi način života, napravili smo novu kolekciju sa najudobnijim i najkvalitetnijim materijalima ikada!

#AROUNDTHEWORLD kolekcija vas svojim specifičnim krojevima, prirodnim materijalima i zemljanim tonovima vodi na putovanje oko sveta. Da li ste spremne?

Asimetričan, oversize, spuštenih rukava i od prijatnog materijala London duks savršeno se komninuje uz London pantalone koje su savršenog, vanvremenskog kroja, a uz to su izrađene od najudobnijeg trenerka materijala u divnom braon/bež futeru. Ravna nogavica peglana po sredini kao svaki klasičan kroj pantalona daju dozu elegancije, a kosi džepovi i dubok struk savšreno će istaći struk i vizuelno izdužiti vašu figuru. Pored braon/bež boje ovaj komplet možete poručiti u ljubičastoj, lavanda i mint boji. 

Va va voom haljina, zar ne? Fantastično ukrojena i izrađena u braon pikeu, Tezza haljina savršeno ističe žensku figuru. Bilo da je kombinujete uz patike za svakodnevno šetanje po gradu ili uz visoke potpetice za nezaboravne noći, Tezza haljina učiniće da Vas svi primete.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""