Vašu vernost nagrađujemo!

 

Skala sa poenima na osnovu koje se utvrđuje visina popusta


Sakupljanjem poena ostvaruju se pogodnosti koji nudi nivo koji ste postigli.

Rangiranje poena:

 

POENI

NIVO

POPUST

151 - 300

Lolam Babe

5%

301 - 550

Lolam Swag

6%

551 - 700

Lolam Ambassdor

7%

701 - 850

Lolam Boss

8%

851 - 1000

Lolam Warrior

9%

1001 - 1300

Lolam Empress

10%

1301 - xx

LOLAM GODDESS

20%

 

Poeni se skupljaju na osnovu modela 1 evro =  1 poen. Na osnovu sakupljenog broja poena ostvarujete pravo popusta tog nivoa u trenutku kupovine.

Prikupljeni poeni se sabiraju prilikom svake kupovine, do kraja obračunskog perioda koji traje godinu dana u okviru kojih se 4 puta vrši presek stanja i mogućnost prelaska na viši nivo (01. mart/ 01. jun/ 01. septembar/ 01. novembar). Sakupljanjem poena ostvarujete mogućnost prelaska na viši nivo (prilikom svakog preseka stanja koje se vrši četiri puta godišnje) i pravo popusta tog nivoa do narednog preseka stanja i/ ili isteka obračunskog perioda.

Na kraju svakog obračunskog perioda članovima se resetuju poeni na početnički broj poena nivoa u koji se plasirao tokom prethodne godine i omogućava početni popust tog nivoa u okviru novog obračunskog perioda članstva. Godišnji presek za nastupajući obračunski period se vrši 01. marta 2021. godine.

Lolam d.o.o. zadržava pravo izmene tabele bodova na osnovu koje se utvrđuje visina popusta. U slučaju da do takvih izmena dođe, korisnici će o istima biti obavešteni putem email –a ili na internet stranici Loyalty programa.

PRIMER ZA POPUST: Ukoliko do prvog preseka stanja 01. marta sakupite ukupno 450 poena stičete popust od 6%. Navedeni popust možete koristiti do narednog preseka stanja (01. juna/ 01. septembra / 01. novembra) kada stičete mogućnost prelaska na viši nivo ukoliko prikupite odgovarajući broj poena, odnosno do kraja obračunskog perioda (ukoliko ne pređete na viši nivo). Poeni se sabiraju do kraja obračunskog perioda koji traje do 01. marta 2021. kada se poeni resetuju na početnički broj poena nivoa na kome se nalazite (u ovom slučaju na 301 poen). Najveći mogući popust koji korisnik Lolam Loyalty kartice može da ostvari je 20%.

Članovi Lolam Loyalty programa imaju pravo da učestvuju u promotivnim akcijama koje će biti objavljene na stranici Lolam Loyalti programa.

Uslovi realizacije:
 

Pravo na popust korišćenjem Lolam Loyalty kartice se ostvaruje isključivo na artikle čija je cena redovna ili je umanjena najviše 20%. Svi artikli koji su na popustu 20% i više ne ostvaruju pravo na popust Lolam Loyalty kartice, ali korisnik i na osnovu tih artikala ostvaruje mogućnost prikupljanja poena.

Ukoliko u određenom periodu ili u odnosu na određenu kategoriju kupaca, Loyalty Card popust bude obuhvatao celokupan asortiman, to će biti izričito navedeno.   

Evidencija poena se vrši nakon obavljene kupovine automatski.

Ukoliko ne izvršite kupovinu putem web shopa www.lolam.com u periodu od godinu dana, odnosno tokom jednog obračunskog perioda, članstvo u Lolam Loyalty klubu se automatski poništava i svi poeni se brišu.

Gde da proverite broj svojih poena?


Proveru broja poena i dostignutog nivoa član može proveriti korisničkom profilu u okviru kategorije Lolam Loyalty Card. 

Sve informacije vezano za Loyalty program, akcije, promo ponude, pristupnice, pravilnik, uputstva kako da ostvarite dodatne bodove nalaze se Loyalty program stranici.
Učlanjenjem u Lolam Loyalty program  saglasni ste sa svim uslovima i pravilima, koji podrazumevaju i slanjem informativnih i promitivnih poruka putem e-maila.

Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korišćenje moguće je ostvariti isključivo kupovinom preko web shopa www.lolam.com