Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Povraćaj sredstava

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Povrat novca se vrši po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

* Robu kupljenu na snizenju moguce je zameniti za drugi artikal/ velicinu, ali nije moguce izvrsiti povracaj sredstava.

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Povrat novca se vrši po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Lolam d.o.o. je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

 

Procedura za povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem na kontakt telefon +381 64 304 304 8 ili nam pošaljite email na adresu: info@lolam.com sa podacima Vašeg broja računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono), broj dinarskog tekućeg računa i  naziv banke u kojoj imate navedeni račun.

Čim dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Lolam d.o.o.  je u obavezi da povraćaj sredstava u slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno slati na adrese koje su navedene na račun-otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o njegovom trošku.

 

NAPOMENA: 
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima povrata sredstava.

Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu: info@lolam.com 

string(0) ""
string(0) ""