Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Reklamacije

Sadržaj na Vebsajtu kao i prava i obaveze nastale po osnovu kupovine proizvoda putem Vebsajta regulišu se zakonima Republike Srbije.

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod u istom ili većem iznosu. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju sa etiketom u roku od 14 dana sa fiskalnim računom i popunjenim obrascem koji se nalazi na dnu stranice. U suprotnom nismo u obavezi da prihvatimo reklamaciju.

* Artikli proizvedeni prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovani nisu podložni zameni niti povraćaju sredstava ( skraćivanje, sužavanje, menjanje obima, izrada artikla po meri i van standardnih veličina XS-XL, promena boje artikla vanserijske proizvodnje).

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i/ ili ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj +381 64 304 304 8 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@lolam.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj +381 64 304 304 8 u periodu od 08:00 - 16:00h svakog radnog dana, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@lolam.com  i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

* Ukoliko želite zamenu artikla, a on se odnosi na zamenu veličine, boje ili za drugi proizvod trošak slanja zamene snosi kupac.

* Troškove vraćanja robe snosite samostalno, sem u slučajevima kada dobijete neispravan ili pogrešan proizvod.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite na adresu info@lolam.com ili pozivom na kontakt telefon +381 64 304 304 8. 

U slučaju vraćanja robe koje je prihvaćena prilikom dostave, troškove vraćanja robe ne snosi Lolam d.o.o., već trošak pada na teret kupca.

OBRAZAC ZA POVRAT MOŽETE DA PREUZMETE ovde


NAPOMENA: 
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

string(0) ""
string(0) ""