Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Reklamacije

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Povrat novca se vrši po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

* Robu kupljenu na snizenju moguce je zameniti za drugi artikal/ velicinu, ali nije moguce izvrsiti povracaj sredstava.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i/ ili ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj +381 64 304 304 8 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@lolam.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj +381 64 304 304 8 u periodu od 08:00 - 16:00h svakog radnog dana, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@lolam.com  i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite na adresu info@lolam.com ili pozivom na kontakt telefon +381 64 304 304 8. 

U slučaju vraćanja robe koje je prihvaćena prilikom dostave, troškove vraćanja robe ne snosi Lolam d.o.o., već trošak pada na teret kupca.

Obrazac za povrat možete da preuzmete ovde


NAPOMENA: 
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

string(0) ""
string(0) ""