Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Uslovi isporuke

Od trenutka potvrde kupovine rok isporuke je 10 radnih dana. Najčešće stižemo do Vas i ranije. Uobičajno vreme isporuke je od 1 do 5 radna dana. U slučaju kašnjenja isporuke kontaktiraće Vas naš operater.

 

 • ZA KUPCE IZ REPUBLIKE SRBIJE:
 • Nakon završetka procesa poručivanja dobićete e-mail sa potvrdom narudžbine, na e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja iste.

  Od trenutka potvrde kupovine rok isporuke je najčešće 5 radnih dana. Često stižemo do Vas i ranije. Uobičajno vreme isporuke je od 1 do 5 radna dana. U slučaju kašnjenja isporuke kontaktiraće Vas naš operater.

  Preuzimanje pošiljke

  Vaše porudžbine dostavljamo uz podršku partnera Daily Express i Post Express. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00 – 16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Važno je da prilikom preuzimanja pošiljke pregledate paket. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

  Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

  Dexpress kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. Post Express kurir će, ako ne uspe da vam dostavi pošiljku, ostaviti ceduljicu sa brojem paketa, u Vašem poštanskom sandučetu kako biste mogli da preuzmete narednih 5 radnih dana u vama najbližoj Pošti. 

  CENA ISPORUKE

  Troškovi isporuke narudžbine će biti jasno predstavljeni, izdvojeni i lako vidljivi u odnosu na cenu proizvoda, sa kojom će u zbiru formirati ukupnu cenu koja će biti jasno istaknuta i naznačena. Cena isporuke za sve porudžbine preko 15,000RSD je besplatna. Za porudžbine ispod navedenog iznosa isporuka se naplaćuje 250,00 RSD.

   

 • ZA KUPCE IZ INOSTRANSTVA:
 • Prilikom kreiranja porudžbine možete odabrati uslugu slanja POST EXPORT službom ili DHL službom.

  Cena isporuke za sve porudžbine preko 150EUR  je besplatna. 

   

  Za porudžbine ispod navedenog iznosa, ukoliko se prilikom kreiranja porudžbine opredelite sa dostavu putem kurirske službe POST EXPORT cena slanja pošiljke za Evropu i Sjedinjene Američke Države iznosi 15EUR. Cena slanje za ostale zemlje sveta putem POST EXPORT službe iznosi 20EUR. Očekivano vreme dospeća pošiljke za svaku zemlju možete pogledati ovde.

   

  Ukoliko se prilikom kreiranja porudžbine opredelite za dostavu putem kurirske službe DHL cena slanja pošiljke za sve zemlje sveta iznosi 20 EUR. . Očekivano vreme dospeća pošiljke za svaku zemlju možete pogledati ovde.

  Nakon slanja pošiljke, poslaćemo Vam e – mail sa kodom Vaše porudžbine na osnovu kog možete pratiti status iste.

   

   

  VAŽNO OBAVEŠTENJE

  Prikazano vreme isporuke je informativog karaktera. Kompanija Lolam doo ne garatuje za vreme isporuke naznačeno u tabeli. Tokom sigurnosnih provera pošiljka može biti zadržana radi bezbednosne provere duže od očekivanog vremena, što odlaže planirano vreme dospeća. Prolongiranje vreme dostave je takođe očekivano u visokoj sezoni odmora, kada procesuiranje pošiljki može biti sporije od uobičajnog vremena.

  Pošiljka može biti podložna porezu na uvoz lokalnih carina. Za više informacija obratite se lokalnoj carinarnici. Lolam doo ne može biti odgovoram za uvećanje troškova isporuke.

   

  NAPOMENA: 
  Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

  Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu: info@lolam.com 


  PRATITE STATUS VAŠE POŠILJKE:
  DHL - proverite ovde
  POST EXPORT - proverite ovde

string(0) ""
string(0) ""