Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Uslovi isporuke

Uobičajno vreme isporuke je od 5 do 15 radnih dana. U slučaju kašnjenja isporuke kontaktiraće Vas naš operater. Moguća su kašnjenja tokom sniženja i akcija.

 

 • ZA KUPCE IZ REPUBLIKE SRBIJE:
 • Nakon završetka procesa poručivanja dobićete e-mail sa potvrdom narudžbine, na e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja iste.

  Od trenutka potvrde kupovine rok isporuke je najčešće 5 radnih dana. Često stižemo do Vas i ranije. Uobičajno vreme isporuke je od 5 do 15 radnih dana. U slučaju kašnjenja isporuke kontaktiraće Vas naš operater.

  Preuzimanje pošiljke

  Vaše porudžbine dostavljamo uz podršku partnera DExpress i Post Express. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00 – 16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Važno je da prilikom preuzimanja pošiljke pregledate paket. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

  Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

  Dexpress kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. Post Express kurir će, ako ne uspe da vam dostavi pošiljku, ostaviti ceduljicu sa brojem paketa, u Vašem poštanskom sandučetu kako biste mogli da preuzmete narednih 5 radnih dana u vama najbližoj Pošti. 

  CENA ISPORUKE

  Troškovi isporuke narudžbine će biti jasno predstavljeni, izdvojeni i lako vidljivi u odnosu na cenu proizvoda, sa kojom će u zbiru formirati ukupnu cenu koja će biti jasno istaknuta i naznačena. Cena isporuke za sve porudžbine preko 20.000 RSD je besplatna. Za porudžbine ispod navedenog iznosa isporuka se naplaćuje 400,00 RSD.

 • ZA KUPCE IZ INOSTRANSTVA:
 • Prilikom kreiranja porudžbine možete odabrati uslugu slanja DHL kurirskom službom.

  Za sve porudžbine cena slanja pošiljke za Evropu i Sjedinjene Američke Države iznosi 30 EUR. Očekivano vreme dospeća pošiljke za svaku zemlju možete pogledati ovde. Kašnjenja su moguća na granicama drugih država po nahodjenju carinskih službenika.

  Nakon slanja pošiljke, poslaćemo Vam e – mail sa kodom Vaše porudžbine na osnovu kog možete pratiti status iste.

 • VAŽNO OBAVEŠTENJE

 • Prikazano vreme isporuke je informativog karaktera. Kompanija Lolam d.o.o. ne garatuje za vreme isporuke naznačeno u tabeli. Tokom sigurnosnih provera pošiljka može biti zadržana radi bezbednosne provere duže od očekivanog vremena, što odlaže planirano vreme dospeća. Prolongiranje vremena dostave je takođe očekivano u sezoni odmora, kada procesuiranje pošiljki može biti sporije od uobičajnog vremena.

  Pošiljka može biti podložna porezu na uvoz lokalnih carina. Za više informacija obratite se lokalnoj carinarnici. Lolam doo ne može biti odgovoram za uvećanje troškova isporuke.

   

  NAPOMENA: 
  Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

  Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu: info@lolam.com 


  PRATITE STATUS VAŠE POŠILJKE:
  DHL - proverite ovde
   

string(0) ""
string(0) ""