Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Uslovi korišćenja i prodaje

 

 

Da li ste spremne da pokažete svetu snagu boginje koju noste u sebi? Ukoliko je odgovor potvrdan, želimo da Vas upoznamo sa pravilima koja primenjujemo: posetom ili kupovinom na LOLAM online prodavnici prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu.

Na osnovu odredbe čl.12. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 88/2021) privredno društvo Lolam d.o.o. Beograd, obaveštava svoje cenjene potrošače da se prodaja robe putem internet sajta www.lolam.com obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Lolam d.o.o., Beograd, Milentija Popovića 5v/22, Novi Beograd, mat.br. 21141707, PIB: 109204237, Tel.: +381 64 304 304 8,  www.lolam.com, adresa za za izjavljivanje reklamacija: info@lolam.com. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.lolam.com smatra se prodajom na daljinu. Osnovna obeležja robe mogu se naći na sajtu www.lolam.com. Roba koja se prodaje putem internet sajta www.lolam.com  poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji. Saobraznost robe ugovoru isklučivo utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;

Prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal; Cene na portalu izražene su u dinarima (RSD) sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV), za teritoriju Republike Srbije i u valuti evro (EUR) za tržišta ostalih zemalja. Cena artikla prilikom isporuke je zvanična cena koja je važila na dan porudžbine. Lolam d.o.o. ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10,000.00 RSD je navedena cena 100.00RSD, i sl.

Usluga isporuke robe je besplatna za porudžbine koje su veće od 250.00 EUR, za rezidente Republike Srbije iznos u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa važećim na dan uplate. Kupljenu robu isporučujemo putem kurirske službe DExpress na teritoriji Republike Srbije, dok za ostale zemlje možete odabrati kurirske službe DHL  na način kako je to definisano ovde.

Mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕  ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja isključivo u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.lolam.com;

Potrošač koji kupuje robu putem internet sajta www.lolam.com može platiti istaknutim platnim karticama ili preko PayPal naloga u trenutku kupovine na sajtu, na način kako je to definisano ovde.

Prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe. Ukoliko po prijemu robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana. Detalje ove odredbe možete pogledati ovde.

Ukoliko potrošač ne želi da zadrži kupljeni artikal, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana. Detalje ove odredbe možete pogledati ovde.

Potrošač ima pravo da  reklamacije na već korišćen proizvod. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći ovde.

string(0) ""
string(0) ""