Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

HAJDE DA SE UPOZNAMO! LOLAM JE STVOREN ZA TEBE! PROČITAJ ZBOG ČEGA!

Nije lako govoriti o sebi. Ali kada čvrsto stojite iza svoje modne vizije i hrabro koračate putevima savremene mode, važno je da iskažete svoj stav!

I zato evo malog uvoda u Lolam svet za sve ljubitelje mode!

Lolam brend kreira odeću koja je ženstvena, seksi, šarmantna i slaže se uz avanturistički i slobodan duh, uz žene koje se ne plaše da probaju nešto novo i koje ne poznaju granice.

Za nas, moda predstavlja mašnu koja obavija vašu ličnost i usmerava pažnju na sve ono što vas čini jedinstvenom! Baš zbog toga Lolam poklanja veliku pažnju detaljima. Bilo da je to mali šlic, satenski pojas ili karner, svaki detalj doprinosi jednoj savršenoj modnoj slici!


 

Materijali koje biramo za Lolam dizajn predstavljaju važan deo našeg brenda. Potrebno je puno znanja i maštovitosti kako bi se odabrao baš onaj pravi, a nakon toga dolazi umeće i radost dizajniranja i poigravanja sa modom. Uvek biramo kvalitetne, lagane i meke materijale zbog toga što znamo da je odeća vaša druga koža i da čak i najbolji dizajn ne vredi ništa ukoliko se vi u tome ne osećate udobno i ne nosite ga sa samopouzdanjem!  

Trudimo se da kreiramo modele koji ističu vaše dobre strane i pristaju svim ženama, bez obzira na veličinu i formu tela. Nisu svi iste građe ali svako je lep na svoj način i Lolam ohrabruje žene da nose ono u čemu se osećaju dobro i što im se sviđa a ne ono što bi drugi od njih očekivali. Avanturistički duh na poznaje pravila! Moda je veliki zabavni park, samo treba pustiti maštu da se poigra i bude slobodna!

Lolam brend zastupa mix & match modnu filozofiju! Animal printovi i pruge, satenske trake i teksas, providni materijali i veštačko krzno, sve ćete to naći u Lolam modelima! Sve je dozvoljeno dok god se vi u tome osećate zadovoljno i lepo!

I na kraju, ko je ta jedinstvena Lolam žena?

Ona je moćna i elegantna kao haljina sa leopard printom, nežna i delikatna kao providna haljina sa karnerima, hrabra i odvažna kao opasna crvena haljina sa dubokim šlicem. Ali šta je najvažniji sastojak u ovoj modnoj poslastici? Vi. Hrabra i prefinjena ženstvenost je ono što najbolje oslikava našu viziju mode. I zato je naša poruka svim ženama: “Moda koju nosite sa stavom istopiće i najhladnija srca!”

A kada već govorimo o moćnim i snažnim ženama i outfitima, imamo za vas savršen stil iz naše poslednje #IAmHereToStay kolekcije! Garderoba koja zrači samopouzdanjem!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""