Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

Kupovinu je moguće obaviti bez registracije, potrebno je samo popuniti obavezne podatke (ime, prezime, adresa dostave, kontakt i/ ili e mail) kako bismo mogli da Vam dostavimo Vašu porudžbinu.

Isporuka je besplatna za porudžbine u iznosu i veće od 150 EUR  (obračun u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa). Isporuka porudžbina u manjem iznosu od navedenog na teritoriji Republike Srbije iznosi 250RSD, dok uslove i cene isporuke za inostranstvo možete pročitati ovde.

U slučaju da pre kupovine želite da vidite uživo i probate modele, možete nam pisati na info@lolam.com  ili kontaktirati na +381643043048.

U ovom slučaju, potrebno je da u roku od 30 minuta nakon izvršene porudžbine, a u primljenom e-mailu koji ste dobili da ste uspešno izvršili kupovinu, kliknete na poništi ovde. Na ovaj način će se Vaša porudžbina poništiti. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe. U tom slučaju Vi plaćate trošak poštarine. Više informacija o Povraćaju robe, možete pročitati ovde.

U slučaju da ne koristite nijedan od načina plaćanja ponuđenih u našem online shop-u, možete nas kontaktirati putem mejla na info@lolam.com ili preko Facebook i Instagram strane. Takođe, možete nas pozvati na broj +381643043048

Detaljno uputstvo za plaćanje možete pogldati ovde.

Kada kliknete na polje „Poruči“ na Vaš e-mail će stići obaveštenje sa svim detaljima u vezi sa Vašom kupovinom (broj porudžbine, kupljeni artikli, rokovi dostave, iznos kupovine itd.)

Tabelu veličina možete pogledati ovde. Ukoliko niste sigurni ili Vaše mere ne odgovaraju prikazanim u tabeli možete nam pisati na e mail info@lolam.com ili kontaktirati na broj telefona +381643043048.

Radno vreme korisničke podrške je radnim danima od 08:00 do 16:00h. Možete nas kontaktirati ovde.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili PayPal nalog. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Detaljne informacije o načinu plaćanja možete pročitati ovde.

Naravno! Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na +381643043048 ili nam pišite na info@lolam.com. U ovom slučaju cena je podložna promeni.

Detaljnije informacije o tome kako možete izvršiti reklamaciju možete pronaći ovde.

Usluga Personal Shopper Vam omogućava da dobijete sugestije, savete i ideje kako da ukombinujete naše odevne predmete sa ostalim aksesoarima za određenu priliku. Takođe Vas možemo posavetovati koji modeli najbolje pristaju Vašem obliku tela. U saradnji sa našim kreativnim dizajnerom Milicom Garzičić zajedničkim snagama možete izgraditi Vaš stil kakav ste oduvek želele da imate, a niste se usuđivale ranije. Detaljne informacije o uslugama Personal Shopper - a možete pročitati ovde.

Sve naše modele možemo napraviti i u drugim bojama/ materijalima. Za sve dodatne informacije možete pisati na mail adresu info@lolam.com ili nas kontaktirati na +381643043048. U ovom slučaju cena je podložna promeni.

Ukoliko ste uneli pogrešan podatak prilikom kreiranja porudžbine (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) neophodno je da nam HITNO pišite na info@lolam.com ili  +381643043048 kako bismo uneli ispravne podatke i kako bi Vaša narudžbina stigla do Vas. Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mestu, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas - pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode itd.

Potrebno je da kliknete na dugme Prijava/registracija, a zatim na link Zaboravljena šifra, nakon čega će biti potrebno da unesete Vaš e-mail na koji ćemo vam poslati link za resetovanje lozinke. U sadržaju email-a dobićete link za promenu lozinke, klikom na njega potvrdićete promenu lozinke. Nakon toga, možete pristupiti ponovo Vašem korisničkom profilu na www.lolam.com i nastaviti kupovinu

string(0) ""
string(0) ""