Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

5 PROLEĆNIH BLUZA!

KOJA JE IDEALNA ZA VAŠU LIČNOST?

Važno je da odeća odražava vašu ličnost na najbolji način!

Odaberite bluzu koja vam se najviše dopada i pročitajte kakav je vaš modni karakter!

1. ODVAŽNA I SLOBODNA!

U tebi leži pravi avanturistički duh! Uvek si spremna da se pridružiš zabavi ali ti je važno da budeš trendi i da se zabavljas sa stilom! Ovaj top je savršen izbor za sve tvoje omiljene letnje festivale i žurke, kratak i lepršav tako da u njemu možeš igrati celu noć! Takođe će biti sjajan za opušten letnji dan sa prijateljima. Nisi stidljiva osoba i voliš da pokažeš svoje najbolje adute (otkrij struk, zašto da ne?!). Ovaj top je skroz tvoj fazon!

 


 

2. MODNI GURU

Ti imas vrlo poseban ukus i moda je za tebe ozbiljna stvar! Ne voliš komade koji mogu da se nađu bilo gde već to uvek mora da bude nešto posebno. Zato imamo savršenu bluzu za tebe! Neobičan kroj, teget boje, ukrašena crvenim vezenim zvezdama sa romantičnim izrezom u stilu holivudske dive! Na najbolji način će istaći tvoju ženstvenost i osećaj za modu!

 

3. NEPOPRAVLJIVI ROMANTIK!

Ti si prava romantična duša! Voliš odeću koja ističe tvoju ženstvenost. Ova crna bluza je savršen izbor za tvoju ličnost! Nežno pada na ramena i ima romantične karnere na rukavima i donjem delu. Veoma je udobna i lagana i zato će ti postati omiljena u mnogim prilikama! Možeš je kombinovati uz omiljeni džins za opušteni stil ili je isprobaj uz usku suknju kada želiš pravu eleganciju. Sa ovom bluzom budi sigurna da je romantika uvek u vazduhu!


 

4. FLERTUJUĆI CVETIĆ

Ti si imaš izgled i ponašanje dobre vile, ali znamo da se u tebi krije prava vatra! Zbog toga imamo savršenu bluzu za tebe! Na prvi pogled, čini ti se da je to samo cveće i proleće, ali ako podesiš dekolte i vezivanje, ova bluza će na najbolji način istaći tvoju figuru! Savršen izbor za izlazak ili dnevna druženja kada želiš da flertuješ i privučeš poglede ali sa stilom i ukusom!
 

 

5. CLASSY & SASSY

Ti si osoba koja voli pravila i klasiku. Ne voliš nikakve modne ekstreme, prejaku šminku ili jarke boje. Ali to ne znači da je tvoj stil dosadan! Najdraža modna poslastica za tebe je klasična bela košulja. I evo je, ali uz mali obrt! Ova košulja je blago oversize i baš zbog toga možeš sa njom da postigneš mnogo raznih stilova! Ubaci je u pantalone sa visokim strukom i istakni svoju figuru, dodaj malo veći nakit i raskopčaj je više nego što bi to inače uradila ili jednostavno zaveži krajeve visoko ispod grudi, otkrij stomak i spremna si za žurku! Možda ti i nisi baš toliki ljubitelj pravila, zar ne?!



 

Story shop

Sačuvano u omiljne
KOŠULJE TS02W-04-00-02
9 termina 150 sati početni nivo
Klasična Bela Pamučna Košulja
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.150 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""