Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

PRSLUCI: OMILJENI PROLEĆNI KOMAD!

OVI PRSLUCI ĆE POSTATI TVOJ OMILJENI PROLEĆNI OUTFIT!

 

Modni trend koji vam do sada možda i nije privukao pažnju ali od sada nećete moći da zamislite ni jednu prolećnu kombinaciju bez njega! Prsluci su se vratili na modne piste, a mi ćemo vam pokazati kako da ih najbolje uklopite uz svoje prolećne kombinacije!

 

Svako proleće je prevrtljivo i taman kada pomislite da je dovoljno toplo da ostavite jaknu kod kuće, hladan vetar je opet tu da vam pokvari uživanje u šetnji. Dugački prolećni prsluk je svršen komad za prelazna godišnja doba!

 

OPUŠTEN SVAKODNEVNI STIL

Prošetajte ove prsluke sa izrezanim stranama i velikim džepom u fenomenalnim bojama! Odaberite onu koja se najbolje slaže sa vašim omiljenim prolećnim kombinacijama! Prsluke možete nositi preko majice dugih rukava, rolke, a kada uveče zahladni ovaj prsluk će biti sjajan dodatak vašoj kožnoj jakni!

 

OPASAN STIL

Pravi prsluk može celu vašu modnu kombinaciju učiniti još upečatljivijom i dodati joj malo opasnog stava! Bledo roze prsluk uz visoke štikle je najbolji izbor ukoliko želite da istaknete svoju figuru i pokažete jedinstveni modni instinkt!

 

ELEGANTNI STIL

Verovatno nikada niste mislili da možete da kombinujete prsluk sa bluzom spuštenih ramena, ali kada pogledate našu kombinaciju predomislićete se! Nežna roze i neutralne boje će učiniti vaše romantične bluze još prefinjenijim. Zbog toga su prsluci savršen izbor za sve prolećne aktivnosti! A ako vam je potreban prsluk koji se slaže i uz malo svečaniju garderobu, pogledajte naš sivi model! Savršeno će se uklopiti čak i uz vašu parti haljinu!

 

Odaberite omiljenu boju i ne dozvolite da vas proleće prevari i zatekne nespremne!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""