Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

HALJINE BEZ KOJIH NEĆETE MOĆI DA ZAMISLITE LETO

 

Trendi ženstvena haljina je najbolji izbor za leto jer ćete se u njoj osećati udobno, atraktivno i elegantno u svakoj prilici.


 

Investirajte u nekoliko dobrih haljina i bićete “pokriveni” i spremni za svaki događaj i izlazak bez onog čuvenog “Nemam šta da obučem!”.

Pročitajte koje haljine vam preporučujemo za ovo leto i kako da ih najbolje kombinujete!
 

ROMANTIČNA HALJINA ZA LETNJE AVANTURE

Ovo je “večna” letnja haljina! Lepršava i nežna u bledoj ružičastoj boji sa diskretnim leptirićima i prozirnim delovima sa strane, pružiće vam udobnost u svim prilikama! Idealna je za odmor i duge šetnje morskim gradićima ili kratki vikend izlet van grada kada vam je udobnost najvažnija ali želite da izgledate fenomenalno i na fotografijama za Instagram!


 

ZAVODLJIVA U BELOM - DIVA U SVAKOJ PRILICI

Čuli ste za “malu crnu haljinu”, ali ovoga puta pročitajte šta sve možete sa malom belom haljinom! Ne zaboravite da se u proleće i leto nose isključivo prirodni materijali! Ova elegantna bela pamučna haljinica biće vam najbolji letnji prijatelj! Elegantno pada na ramena i otkriva baš onoliko koliko vi želite jer možete podesiti dekolte pomoću skrivenih elastičnih traka! Zavodljivi šlic sa strane je moćno oružje, a ukoliko joj dodate nakit i štikle - spremne ste za izlazak, žurku ili koktel! Odlično će funkcionisati i za svaki dan uz baletanke ili ravne sandale!

 

DŽUNGLA NA ASFALTU - KAKO DA OSVOJITE LETO U GRADU

Ako nikada niste nosili animal print, vreme je da probate! Tanka i prijatna letnja haljina sa jednim delom u leopard printu uz elegantnu ešarpu biće pun pogodak za večeru na nekoj letnjoj terasi ili popodnevno uživanje sa prijateljima! Asimetrični kroj daje posebnu glamuroznu notu i izgledaće savršeno dok hodate! Spremite se za slikanje jer ova haljina ima potencijal za naslovnu stranu!

 

MOĆNA I KREATIVNA - SADA ŽURKA MOŽE DA POČNE!

Leto je prepuno izlazaka, druženja i avantura ali naći haljinu koja je elegantna, udobna i po malo otkačena je pravi poduhvat! Istaknite svoju figuru ovom uskom crnom haljinom koja je stvorena za izlaske i letnje zabave! “Zakopčani stil” sada ima novo značenje uz neobičan ljubičasti rajsferšlus koji ide celom dužinom haljine! Fenomenalne crvene bretele će privući pažnju i izdvojiti vas na svakom eventu! Dozvolite sebi da budete u centru pažnje!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""