Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

KOJI JE TVOJ IDEALNI PAR?

Pronađite pantalone koje savršeno pristaju vašoj figuri! Pročitajte kako!

Koliko ste samo vremena provele po kabinama probajući pantalone i zatim ostajale razočarane jer vam odabrani model ne stoji baš najbolje?

Svaka žena je jedinstvena i ponekad je mali detalj kao dublji struk ili šira nogavica baš ono što će vašoj figuri dati fenomenalan izgled a vi ćete konačno biti zadovoljni jer ste pronašli svoj idealan par! Pročitajte koji model je savršen za vas!

 

  1. Klasične pantalone sa plićim strukom su uvek dobar izbor jer ćete moći lepo da ih kombinujete uz različite topove i košulje. Kroj koji je uzak u kukovima i butinama a od kolena se blago širi i ima mali šlic na nogavici će odlično izgledati uz ravnu obuću ako ih nosite u casual varijanti ali i uz štikle! Dopunite ih interesantnim kaišem, a ako volite boho chic pokažite stomak uz neki kratki top pa će ovakve pantalone još bolje doći do izražaja!


 


 

2. Ako želite da izgledate trendi i atraktivno ali vam je udobnost jako važna, ovo su pantalone na koje treba da obratite pažnju! Moderne kargo pantalone u zebra dezenu su napravljene od prijatnog materijala, nogavice su ravnog kroja i omogućavaju vam udobnost ali ne narušavaju atraktivnost dizajna. Najbolja stvar u vezi sa ovim pantalonama je što se lako kombinuju i možete ih prilagoditi raznim stilovima - od svečanog do opuštene dnevne varijante. A par džepova uvek dobro dođe!

 

 

3. Pantalone sa visokim strukom su napravile veliki come back i ne preostaje vam ništa drugo nego da se prepustite trendu i proverite zbog čega ih modeli sa Instagrama obožavaju! Ovakav kroj sjajno ističe vaš struk i kukove, a uske nogavice će celu vašu figuru učiniti vizuelno vitkijom. Ovo su pantalone koje će izgledati zaista moćno uz visoke štikle a ako ste fan ravne obuće znajte da se odlično slažu i uz baletanke, pa čak i plitke trendi patike!

 

 

4. Ukoliko spadate u one koji veruju da je svečani izgled nemoguć bez haljine ili suknje, na putu ste da se predomislite! Postoje pantalone koje svojim dizajnom izgledaju kao da su pravljene za crveni tepih i uz pravi top mogu biti savršene za letnje venčanje, koktel ili izlazak! Ove pantalone su hodajuća provokacija u svojoj igri mat i providnog materijala! Imaju veoma plitak struk pa je kratak lepršav top idealan izbor uz njih!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""