Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter

ZASIJAJTE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Za doček Nove Godine svaka žena zeli da izgleda elegantno i posebno, a Lolam haljine će Vam omogućiti upravo to. Bilo da želite jednostavniji ili smeliji look ove haljine Vas neće ostaviti ravnodušnim. Krojevi će naglasiti Vasu žensku figuru i istaći Vaše obline na najbolji mogući nacin.  

 

 

Jednostavna Elegancija

 

Crna elegantna haljina je provereno dobar izbor za svaku priliku, a mi izdvajamo Lolamove omiljene komade. Uvek lake za kombinovanje, atraktivan par štikli i nakit je sve što Vam treba kako biste upotpunile ceo outfit.

 

 

               

 

 

 Ekskluzivan Lolam Set

 

Ekskluzivan Lolam set ručno izradjen od najfinije čipke je set u kom ćete zapanjiti sve prisutne na proslavi Nove Godine. Dodir najfinijeg materijala će učiniti da se osećate posebnom! 

 

 

 

 

Dodir Pliša

 

Savršen dodir plišanog materijala! Elegantani i zabavani modeli haljina idealni za sve svečane prilike! Ukombinujte sa crnim salonkama i našim Kim kaputom i spremne ste za proslave/ izlazak!

 

 

 

 

 

Za Svaku Ženu Postoji Savršena Nijasna Crvene

 

Haljine crvene boje su  idealne za praznični mesec i veselja/ proslave. Jednostavna elegancija uz po koji detalj kontrastne boje uciniće Vasš outfit još zanimljivijim. Nima haljina sa ili bez bisera je jedan od najprodavanijih Lolamovih modela. Ugrabite svoj model i dočekajte 2019-tu godinu u ovoj "vatrenoj" nijansi.

 

 

 

 

Magija Perja I Karnera

 

Ukoliko želite zavodljivu haljinu koja ima notu smelosti ovo je pravi izbor za vas! Perjani detalji su upravo ono što izdvaja Hickock mini crnu haljinu od svih ostalih, a ukoliko volite klasiku sa zanimljivim detaljima , Blazer haljina sa kaišem od karnera ce Vas oduševiti!

 

 

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""