Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter
Blog
30.01.2019.

NEKA METAMORFOZA POČNE!

 

Nova kolekcija je stigla! Zaronite u svet različitih boja i materijala! Lolam Vam još jedanput donosi vanvremenske modele koje ćete moći da nosite u svim prilikama, ali takođe i "smelije" komade koji će osvežiti svaki Vaš outfit i učiniti ga drugačijim i posebnim! 

 

 

 

 

SATEN X PLAVO! Savršeno trendi i elegantno! Šlicevi na kolenima i vanvremenska tamno plava nijasna je upravo ono što daje posebnu dozu šarma Gulla pantalonama! Uparene sa Melania blejzerom i Crawford košuljom čine idealnu elegantnu kombinaciju koja oduzima dah!

 

 

 

 

MISTERIOZNO X ŠIK! Trendi crna jakna od velura sa visokom kragnom grejaće Vas tokom svih hladnih dana! V izrez pantalone sa detaljima koji se vezuju, naglašavaju Vaš struk i čine ovaj komad jako zanimljivim! Blago zvono i crna boja pored toga, čine vaše noge vizuelno dužim! 

 

 

 

 

AFTER SKI LOOKS! Legenda kaže da zimi ne možete biti uvek trendi, da li se slažete? Mi ne! Lolam je za Vas spremio moderne komade u kojima ćete izgledati šik čak i na snegu! 

 

 

 

 

NOT YOUR REGULAR DRESS SHIRT! Komadi neobičnih dezena su Lolamov zaštitini znak! Danas Vam predstavljamo Kourtney košulju veselih boja i nesvakidašnjeg kroja! Takođe, za sve one koji vole "mirniju" varijantu boja, tu je Crawford elegantna košulja od prelepog satena!

 

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""