Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter
Blog
19.10.2019.

#AUTHORITIES

Spremite se da preuzmete vlast u svoje ruke!

 

Nova kolekcija za jesen/ zimu je stigla! Odela su postala zaštitni deo našeg brenda, a sada smo za vas spremili najrazličitije krojeve i boje u kojima će se pronaći svaka žena. Biti moćna, odsečna i žena od #AUTORITETA je cilj koji sve želimo da dostignemo, a upravo ova odela će imati svoju ulogu na tom putu, jer kao što znamo prvi utisak je najvažniji (ali i onaj drugi i treći... ;) ). Amal, Emilie, Lulu ili Craford - vi birate! Stilove i boje, takođe možete kombinovati po želji! Bilo da ih nosite na poslovni ili ljubvani sastanak, venčanja, važne događaje i sl. - utisak da ste ambiciozna #BossBabe neće izostati!

 

 

Kada poželite da  "izađete" iz pantalona, ali da zadržite elegantan i sofisiticirani stil, tu su Nicoles haljine! Sada dostupne u velikom broju različitih nijansi, ali i materijala! Znamo, izbor neće biti lak, ali u jedno budite sigurne - koju god Nicole haljinu budete izabrale nećete pogrešiti! 

 


Vaš garderober će vam biti veoma zahvalan kada ga budete upotpunili vanvremenskim kaputima zemljanih boja! Oversized ili svedeno elegantan, udoban, stylish, zauvek trendi boja - su epiteti koje ove kapute najbolje oslikavaju! Obećavamo vam da ih nećete skidati! Upoznajte Melaniju i Angelu!

 

 

Ljubitelji printeva, ako ste pomislili da će printevi izostati u ovoj kolekciji, prevarili ste se! ;) Leopard print je za nas obavezan i kao takvog ga ovaj put predstavljamo u vrlo elegantnoj varijanti! Craford košulja u kombinaciji sa Gulla pantalonama je set koji možete poneti u najrazličitijim prilikama. Šlicevi na kolenima daju šik i sportsko-elegantnu notu, ali naravno, po želji pantalone mogu biti napravljene za vas i bez proreza! 

 


Nastavljamo dalje... sa printevima naravno! Bianca kaput u, ne tako običnom, cvetnom printu dizajniran je specijalno za predstojeće jesenje/ zimske dane. Možete ga nositi kao kaput ili kao haljinu, opcije su bezbrojne! Ali, to nije slučaj samo sa Bianca kaputom već sa svim Lolam komadima! Pustite mašti na volju, budite kreativne i zabavite se sa kombinovanjem jer to je upravo ono što nam moda pruža! Zabava, relaksacija i šoping kao trening/ hobi nikada nisu na odmet!

 


Kompletnu #AUTHORITIES kolekciju možete pogledati klikom na link: https://www.lolam.com/SRB_rs/artikli/authorities!

 Uskoro vam stiže još novih iznenađenja! Držite oči širom otvorene, jer kreativni tim Lolama nikada ne spava! ;)

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""