Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter
Blog
15.10.2020.

Naš 5. rođendan!

 

Pre nego što Vam ispričamo priču o našem 5. rođendanu, želimo da Vam kažemo HVALA!
Hvala Vam što ste uz nas ovih pet godina, što uživate i blistate u našoj garderobi i što svaki Vaš osmeh, preporuka, kritika i sugestija čine da se razvijamo i pružamo Vam ono što želite!

Iskreni da budemo, peti rođendan nije mala stvar - doživeli smo ga kao jedan mali jubilej. Već pet godina se trudimo da Vam pružimo drugačije, stylish i chic komade, osluškujući Vaše potrebe, želje i zamisli. Uz Vašu pomoć, naš brend je rastao i sazrevao, te Vam za jesen/zimu spremamo jednu neverovatnu kolekciju. Nije da se hvalimo, ali izbor boja, materijala i krojeva su va va voom. Kao mali preview naše kolekcije pustili smo u prodaju Craford set i Gulla pantalone u kombinaciji sa Melania blejzerom po sloganom Timeless elegance. Ove komade jednostavno obožavamo, ali i da vidimo Vas kako ih zavodljivo šetate. Tako da nije bilo dileme, inspirisani prvim artiklima naše nove kolecije, tema petog rođendana Lolam-a bila je All white.

Veoma smo ozbiljno shvatili ovu temu - celokupna dekoracija, dress code i menu su bili beli. Ceo magični set bele bajke postavila je naša direktorka, Milica, koja je osmislila i najsitnije detalje. Uporedo sa Vašim porudžbinama naše kolege vredno su pripremale stoljnjake, draperije, salvete, mašne i sve ostalo što je bilo potrebno da Lolam svoj 5. rođenan proslavi u velikom stilu. 

Zbog situacije sa Covid virusom odlučili smo da naš rođendan bude private party na koji smo pozvali dvadesetak najbližih članova porodice, prijatelje i saradnike. Sa željom da spojimo elegantno i rustic odlučili smo se za hangar koji smo dekorisali isključivo u beloj boji. Na meniju je bila samo bela hrana, kao što su njoke u belom sosu i sutlijaš, a služilo se samo belo ili providno piće. 

Proslava Lolam-ovog petog rođendana ujedno je bila i proslava 29. rođendana naše direktorke, Milice. Verujemo da Milicu već dobro znate sa naših objava na društvenim mrežama, a ako ste posetili naš atelje sigurni smo da Vas je ‘oborila’ njena pozitivna energija i ljubav prema ovom poslu. Upravo su ta posvećenost i ljubav ono što cenite kod nas i još jednom Vam se u ime celog Lolam tima zahvaljujemo na poverenju koje nam pružate. <3 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""