Prijavi se
i koristite dodatne pogodnosti
Newsletter
Blog
24.11.2020.

Dress for the job you want, not the job you have

 


Nikada nismo voleli etikete! Naša nova kolekcija namenjena je svim svestranim ženama zaljubljenim u život. Znamo da su naše devojke lepe, negovane, uspešne, voljene supruge, majke, vrcave zavodnice, žene sa uspešnim karijerama, domaćice, nežne i vatrene. Želimo da svaka od Vas bude najbolja verzija sebe, srećna i ispunjena. Naša nova kolekcija nadahnuta je upravo Vama! Slavimo životne uspehe i želimo da se u svakom komadu garderobe osećate posebno!

Nova odela - Manhattan, Aisha i Natalie izrađena su od najfinijeg štofa i izuzetno su prijatna na koži. 

Znamo da je svaka devojka posebna. Svesni smo da se neke od Vas osećaju prijatnije u pantalonama, dok druge obožavaju da nose suknje. Iz tog razloga Manhattan odelo pruža ‘najbolje od oba sveta’.


 

Manhattan bluza izrađena je u kimono stilu, savršeno će istaći vaš struk pružajuči vam u isto vreme komociju i ležernost stila. Kombinujte je sa pantalonama u kojima ćete zaista izgledati kraljevski moćno! Ako se osećate prijatnije u suknji, ovaj model savršen je za sve prilike kada želite da izgledate sexy i pune samopouzdanja.

Aisha bluza prati liniju tela, a zahvaljujući preklopu formira se V izraz koji savršeno stoji svim tipovima građe. Sa dodatkom male kragne i naramenica, ova bluza savršena je za kancelariju, ali na vaše omiljene farmerke ili suknju uz dobar par cipela ili čizmi veoma se lako transformiše u idealan komad za noćni izlazak. Za potpuni izgled predlažemo Aisha pantalone čije se nohavice blago sužavaju, a nabori na bokovima savršeno ističu ženske obline. Dubina struka je regularna, a za dodatni stylish izgled pantalone imaju i džepove.

Ako ste spremne da osvojite poslovni svet Natalie odelo je idealno za vas! Ovaj blejzer će svojim fantastičnim krojem i predivnim osećajem mekanog štofa na koži učiniti da se osećate kao milion dolara! Za potpuni business look ukombinujte sa Našim Natalie pantalonama.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Blog
 Nagradjujemo tebe  i tvoju najbolju drugaricu!  
28.
May.
2021.
Blog
  “Some women fear the fire. Some women simply become it ...”
23.
Apr.
2021.
Blog
Požurite jer količine su ograničene!
string(0) ""
string(0) ""